Wil jij  veerkrachtiger worden?

 

Je goed in je vel voelen betekent dat je elke dag het gevoel hebt dat je je kan uitleven.  Dat je je gewaardeerd voelt voor de dingen die je waarmaakt.  Dat je met je talenten een aanzienlijke bijdrage levert en hiermee het verschil maakt.  En dat je gemakkelijk je grenzen kan stellen.  En natuurlijk heb je wel eens een slechte dag.   Maar wat als je weken of zelfs maanden na mekaar zit te piekeren en je de controle over je leven kwijt bent ?  Dan voel je je ongetwijfeld uitgeblust, lusteloos of zelfs angstig.  Zo zou het kunnen dat, wanneer jouw jarenlange inzet niet meer erkend of gezien wordt, je jezelf bijgevolg verliest, over je grenzen heengaat en niet meer in staat bent om je persoonlijke talenten te spotten.  Je eigen waarden en normen zijn dan ver te zoeken en de dingen positief bekijken blijkt een heuse uitdaging.  Burn-out ... het overkomt de beste.

 

Wat is veerkracht / burn-out coaching ?

Om je kracht terug te vinden en aldus je welzijn te stimuleren help ik jou als coach. Je wordt begeleid in je nood aan reflectie en persoonlijke ontwikkeling waarbij er wordt gewerkt vanuit verschillende stromingen en methodieken.

Ik ga in eerste instantie op zoek naar datgene wat jij nodig hebt om antwoorden te vinden, de draad (terug) op te pikken, je natuurlijke talenten te (h)erkennen, te groeien, … Talenten die jou snel en met energie drijven naar het gewenst resultaat. Door opnieuw in je kracht te staan doe je de dingen die bij je passen, die je kunt en waar je in gelooft.  Ik ga dan ook steeds uit van jou als persoon en je inner drive.  Zelfkennis is namelijk essentieel in de zoektocht naar wat je energie geeft, en dit zowel op werkvlak als in je privéleven. 

Verder maak ik ook gebruik van relaxatietechnieken die jou leren om tot rust te komen en de burn-outklachten te omarmen op een manier die voor jou past.  Dit houdt je gemiddeld spanningsniveau laag en herwin je energie en mentale vitaliteit. 

Tijdens de coachingsessies leer je dus op diverse manieren te communiceren met jezelf en met je omgeving zodat jij met een stevige dosis veerkracht en zelfvertrouwen opnieuw van het leven kan genieten.

 

Ben je dus even de weg kwijt, neem hieronder contact met me op.  Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik jou graag bewust van nieuwe mogelijkheden en neem ik samen met jou het heft in handen.

 

Getuigenis

“Het TaPas verhaal klopte helemaal voor me.  Het leek net of iemand verwoordde waar ik al jaren naar op zoek was.  Dankjewel om op te vissen (in de Kesselse Heide) en me het verhaal te laten ervaren tijdens ons gesprek.  Ook bedankt voor het delen van de oefening en de informatie.  Het heeft me gemoedsrust en energie gegeven!  Super bedankt !”Suzy

 

“Veerle is een dame die moeilijk bespreekbare persoonlijke dingen luchtig maar toch voldoende direct benoemt (of laat benoemen?). Op die manier realiseert ze impact en creëert ze vertrouwen. De sessies bij haar gaven me terug de kracht mijn kleurrijke kleding te dragen na een ietwat sombere periode...” Heidi